About

Norja.info on suomalaisille luotu matkailusivusto, josta toivomme mukaan on hyötyä ja iloa mahdollisimman monille. Sivustomme materiaali ei ole käännöstä, vaan juuri sinulle huolella koottua tietoa, oletpa sitten suunnittelemassa haaveilemaasi Norjan matkaa tai jo perillä tämän uskomattoman kauniin maan syleilyssä. Osa kirjoituksista pohjautuu omiin matkakokemuksiin, muiden tietojen kohdalla olemme pyrkineet olemaan mahdollisimman kriittisiä niiden tarjoajan luotettavuuden suhteen. Esimerkiksi Norjan nähtävyyksiin liittyvät yksityiskohdat on tarkistettu jokaisen nähtävyyden omalta sivustolta.

Sivusto pyrkii tarjoamaan Norjasta suhteellisen kattavan yleiskuvan, joka kattaa myös virtuaalimatkaajan tarpeet ja toiveet. Et ehkä kykene itse matkustamaan paikan päälle, syystä kuin syystä, mutta haluaisit silti kokea vierailleesi öljyllä maailman rikkaimpien valtioiden joukkoon itsensä kammenneen maan vuonoilla ja vuorilla. Olemme tehneet parhaamme, jotta toiveesi toteutuu. Norja on kuitenkin niin moni-ilmeinen maa, että sen saloista ja suloista on mahdotonta kertoa kaikkea sivuston muodossa.

Lukijoiden palautetta ja omia matkakokemuksia otamme mielellämme vastaan, toimivathan ne sekä uusien artikkeliaiheiden pohjana että arvokkaina vinkkeinä muille Norjaan matkaaville. Haluaisitko lisätä jotakin sivun tietoihin, koitko omalla matkallasi positiivisia yllätyksiä tai odottamattomia ongelmia? Kaikki Norjaan liittyvät kommentit ovat tervetulleita, ja pyydämme sinua jättämään kunkin sivun aiheeseen liittyvät mielipiteesi juuri sen alalaidassa ”nälkäisenä” odottavaan laatikkoon.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.